Op zondag 13 september nodigen we u graag uit om helemaal rondom het groene en heuvelachtige Waals-Brabant, de kleinste provincie van ons landje, te rijden. Waals-Brabant is immers zoveel meer dan de Slag bij Waterloo of Walibi, het is bijzonder rijk aan verborgen parels! Zo zullen we bijvoorbeeld langs de indrukwekkende ruïnes van de abdij van Villers-la-Ville rijden, een opmerkelijke oude cisterciënzerabdij. Bijna 900 jaar geschiedenis, ingekapseld in het groen…

Ook talrijke versterkte vierkanthoeves, de abdijen van Bois-Seigneur-Isaac en van La Ramée, dorpen waar de tijd stil is blijven staan, zoals Mélin (Malen), één van de mooiste dorpen van Wallonië, enz. liggen op onze bijna 180 km lange route. En we eindigen onze zoektocht op enkele kilometers van de Brusselse ring, met een korte wandeling in het park van het Domein Solvay, met het mooie kasteel van Terhulpen en de Fondation Folon.

Onderweg lunchen we ‘Chez Louis’, een restaurant bekroond met een Michelin-bordje en met 13/20 in de Gault&Millau. Ook voor de inwendige mens moet immers gezorgd worden!

PROGRAMMA

Zondag 13 september 2020

 • Start
 • 9u00: ontvangst en ontbijt in ons atelier in Sint-Genesius-Rode.

  We starten vanaf 9u30u tot ten laatste 10u. Briefing, overhandiging van de rallyplaat en van de roadbook bij aanmelding.
 • 9u30

  Start van de eerste wagen.
 • 12u30

  Lunch “Chez Louis” te Glimes (Geldenaken).
 • 14u30

  Vertrek van de eerste wagen.
 • Vanaf 17u

  Afscheidsdrink in La Taverne de l’Homme bleu, het café van de Fondation Folon in Terhulpen.
 • Einde

INSCHRIJVING

Inschrijving tegen ten laatste 7 september 2020.

DEELNAME IN DE KOSTEN

De deelname in de kosten voor 1 wagen en 2 personen bedraagt 165 €.

De deelname in de kosten wordt gestort op rekening BE15 0689 3584 6630 op naam van de Drivers’ Club vzw met vermelding van ‘Waals-Brabant 2020’ en de namen van de deelnemers.

INSCHRIJVINGSFORMULIER

Septemberrit ‘Verborgen parels in Waals-Brabant’

BESTUURDER
COPILOOT
UW WAGENEVENTUELE VRAGEN