VOORSTELLING

Wat dacht u ervan om er drie dagen lang met de oldtimer op uit te trekken ? Mooie routes door eerst de Belgische en daarna de Franse Ardennen (en op en af de Montagne de Reims), een tot in de puntjes verzorgde roadbook, een snuifje teamspirit, bijzonder leuke culinaire ervaringen onderweg, twee prachtige hotels, en, last but not least, heerlijke bubbels ?

Lees verder voor het volledig programma en ga met ons mee op weekend van 20 tot en met 22 augustus 2021. Het worden opnieuw een paar schitterende dagen!

Etienne, Frank, Guillaume en Jean-François

PROGRAMMA

20-22 augustus 2021

Vrijdag 20 augustus

We spreken af voor het ontbijt op het mooie terras van restaurant Sonian, in Hoeilaart, aan de rand van het Zoniënwoud, en voor de start van onze rit richting de Belgische Ardennen. We volgen een tot in de puntjes uitgewerkt roadbook (in bolleke-pijl) tot Sedan. Onderweg lunchen we in het restaurant Les 7 Meuses, met een indrukwekkend panoramisch terras met zicht op zeven maal de Maas... Daarna trekken we door de prachtige Ardennen naar Sedan, waar we overnachten in een uniek, middeleeuws fort, het hotel Le Château Fort****.

Zaterdag 21 augustus

Op zaterdag rijden we eerst dwars door de Franse Ardennen, richting Reims en de Champagnestreek. Het departement Ardennen, gelegen tussen de Champagne en de Belgische grens, biedt ons schilderachtige routes aan langs valleien, meanders en uitgestrekte bossen. Er is geen kat op de baan… Dit wordt puur genieten! Na de lunch en Champagne-degustatie in Champagnebar Prise de Mousse, gaan we op zoek naar de mooiste baantjes van de Montagne de Reims. Stoppen voor een glaasje bubbels op een zonnig terrasje is uiteraard op eigen risico! En wie een grote koffer heeft, zal blij zijn want we passeren meer dan enkele Champagnehuizen… De hoofdstad van de Champagnestreek zien we van ver liggen: we rijden er naar toe want we overnachten in het hart van de stad, in hotel Best Western Premier Hotel de la Paix****.

Zondag 22 augustus

Op zondag rijden we eerst voor een mooie foto van onze oldtimer op het oude Circuit de Reims-Gueux. Ook de moeite waard op onze weg terug naar België is de vesting van Coucy-le-Château-Auffrique, een kasteel uit de 13de eeuw met indrukwekkende stadsmuren en drie versterkte poorten. Onze volgende etappe is het kasteel van Blérancourt. Na een laatste halte (en drink) in het groene natuurpark van de Avesnois, is het tijd om voldaan en met een ervaring rijker naar huis terug te keren. De roadbook brengt ons ter hoogte van Bergen op de E19 waar onze wegen van elkaar scheiden…

Programma onder voorbehoud van wijzigingen. We zullen er zorg voor dragen dat het volledige reisprogramma kan uitgevoerd worden zoals hierboven beschreven. We mogen het bovenstaande programma wijzigen, voor zover we gelijkwaardige alternatieven aanbieden. Wijzigingen in het programma of hotels geven geen recht tot annulatie van deelname.

DEELNEMERS

DEELNEMERSOLDTIMER
Eric & ChristelFerrari 208 GTS Turbo
Hans & VéroniqueTriumph TR5 PI
Bart & ReginaAlfa Romeo 2600 Touring
Frederic & TimPorsche 911
Tony & MichaëlPorsche 911
Ronny & GodelivaAudi 80 GT
Ludo & DesiBMW 3.0 csi
Jean-Claude & HelenePorsche 911 cabrio
Jan & RiaMitsubishi Pajero
Frank & MartineVolvo P1800 S
Edwin & IreneCadillac cabrio
Francis & Marie-HélènePorsche 911
Patrick & IngeMercedes 450 SL
Bart & WendyMercedes 280 SL
Filip & AnnVolvo 240 Turbo
Jos & RitaMercedes 300
Willy & JeanineMG TD
Guy & IlseJaguar MK II
Dirk & TreesMercedes 208SE cabrio
Dominique & IngridPorsche 911
Noël & ChristinePorsche 911
Paul & MariannePorsche 911
Mark & MariaPorsche 911
Tom & HildeMorgan +4
Paul & KatrienMorgan +4
André & LutgardeMorgan 4/4
Frank & ChristianeFord Mustang cabrio
Armand & MoniqueFord mustang cabrio
Chris & MimiBMW Z1
Willy & AnneMercedes 280SE
Patrick & JacquelineMorgan +4
Christian & ValérieAlfa Romeo 1750 GTV
René & MarleenBentley Alpine
Jan & DianeMercedes 190SL
Peter & BeiMercedes 190SL

INSCHRIJVING

Dit lenteweekend gaat door bij inschrijving van minimum 10 deelnemende wagens.

Onze voorkeur gaat naar cabrio’s, roadsters en coupés met een eerste inschrijving uiterlijk op 31/12/1991. De organisatie behoudt het recht om ten alle tijden en zonder reden een auto of een team te weigeren.

DEELNAME IN DE KOSTEN

De deelname in de kosten voor 1 wagen en 2 personen bedraagt 1.285 voor de leden van de Driver’s Club. (Niet-leden betalen 150 € lidmaatschap).

INBEGREPEN ZIJN

  • 2 overnachtingen in luxehotels (****), (single kamer(s) op aanvraag),
  • vol pension: alle maaltijden, incl. dranken, vanaf vrijdagochtend tot en met zondagmiddag,
  • de entreegelden voor het bezoek aan musea en/of kastelen, enz.,
  • de roadbook (in bolleke-pijl),
  • de rallyplaat,

BETALING

VOORINSCHRIJVING

De 25 eerste volledig ingevulde inschrijvingsaanvragen, incl. een voorafbetaling van 785€, zullen weerhouden worden. De daaropvolgende inschrijvingen komen op een wachtlijst en worden integraal terugbetaald indien hun kandidatuur niet weerhouden wordt.
De deelname in de kosten wordt gestort op rekening BE15 0689 3584 6630 (let op! Nieuw rekeningnummer) op naam van de Drivers’ Club vzw met vermelding van de namen van de deelnemers en het merk en model van de wagen.

SALDO

Het saldo van de deelname in de kosten dient ten laatste op 21 juli 2021 gestort te worden.

ANNULATIE- EN REPATRIËRINGSVERZEKERING

Gelieve een annulatie- en een repatriëringsverzekering af te sluiten. Neem hiervoor contact op met uw verzekeringsmakelaar. In het geval dat een deelnemer zijn inschrijving annuleert, zijn volgende regels van toepassing:

Het voorschot zal nooit worden terugbetaald tenzij de organisator het wegvallend team kan vervangen. Indien annulering vóór 21 juni 2021: terugbetaling van 100% van het gestorte saldo. Indien annulering vóór 21 juli 2021: terugbetaling van 50% van het gestorte saldo. Indien annulering na 21 juli 2021: geen enkele terugbetaling. Bovendien zal geen enkel bedrag worden terugbetaald in het geval van een annulering buiten de wil van de organisator om.

INSCHRIJVINGSFORMULIER (voor een plaats op de wachtlijst)

3-daagse in de Champagne-Ardennes

BESTUURDER

Naam(Vereist)
Voornaam(Vereist)

COPILOOT

Naam(Vereist)
Voornaam(Vereist)

UW WAGEN

HOTEL

Overnachten kan naar keuze in een twin- of tweepersoonsbed-kamer.

Gewenste kamer:

EVENTUELE VRAGEN

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.