VOORSTELLING

HET WORDT EEN UITZONDERLIJKE RIT

Drivers’ Club richting vertrekt de Goodwood Revival voor een dosis motorsportnostalgie en magie. Naar Sussex trekken in oldtimer maakt het zelfs nog magischer. De reis terug in de tijd verloopt druppelsgewijs, als een grote processie. Het aantal oldtimers neemt toe naarmate we dichter bij Goodwood komen. En eenmaal ter plaatse is de parking alleen al de verplaatsing waard: de prachtige oldtimers zijn er niet te tellen…

Zodra we de poorten van het circuit voorbij zijn, worden we terug in de tijd gestuurd. Alles, absoluut alles, is vintage, tot in de kleinste details. Een onvergetelijke en unieke ervaring! Goodwood Revival is niet alleen het circuit, het is ook een onbeschrijfelijke sfeer. De kermis, de foodtrucks, de pit girls, de paddocks en vooral de toeschouwers, de sfeer is gewoon magisch. Bovenal speelt IEDEREEN het spel mee. Toeschouwers en piloten zijn allemaal verkleed, want dat is hier de norm. En dit gaat helemaal op voor de monteurs!

En laten we eerlijk zijn, alleen al een expo in deze sfeer zou al geweldig zijn, maar als je er adembenemend intense races met ongelooflijke auto’s aan toevoegt, dan begrijp je snel waarom Goodwood Revival jaar na jaar zo’n succes is! Het gaat er heel intens aan toe: neem gerust een kijkje op het Youtube-kanaal van de GRRC, om u ervan te vergewissen. Auto’s mogen dan wel juweeltjes zijn waarvan de prijzen tot tientallen miljoenen euro’s kunnen oplopen, de piloten beleven een geweldige tijd en tonen wat die racewagens nog in hun mars hebben!

Laat u verleiden door deze rit naar Goodwood in september…
Etienne, Frank, Guillaume en Jean-François

PROGRAMMA

FOLKESTONE – FIRLE PLACE – BEACHY HEAD – BRIGHTON

DAG 1

Donderdagochtend spreken we af in Folkestone voor de start van onze gezamenlijke rit door de prachtige graafschappen van Kent en Sussex. Onderweg bezoeken we het kasteel van Firle waar we ook heerlijk lunchen. In de namiddag rijden we langs de befaamde witte krijtrotsen van de Zuid-Engelse kustlijn en stoppen we voor een paar foto’s aan Beachy Head, bekend van de Harry Potterfilms.

We overnachten in Brighton, in hotel Jurys Inn Brighton Waterfront****. We verblijven er twee nachten (of drie nachten, zie verder).

BRIGHTON – GOODWOOD

DAG 2

Na het ontbijt brengt de roadbook ons tot aan het circuit van Goodwood waar iedereen vrij is om een hele dag met volle teugen van de magische sfeer te genieten.

Zij die het wensen kunnen ‘s anderendaags nog een dag op Goodwood spenderen (optioneel, zie inschrijvingsformulier).

BRIGHTON – PASHLEY MANOR – FOLKESTONE

DAG 3

Op zaterdag (of op zondag) keren we nagenietend terug naar Folkestone en rijden we door de prachtige natuur en de o zo schattige dorpen van Kent en Sussex. Wie Kent en Sussex zegt, denkt ook aan wonderbaarlijke Engelse tuinen. Vanop van het terras van Pashley Manor waar we lunchen, wanen we ons eventjes Lord and Lady…

Programma onder voorbehoud van wijzigingen.