VOORSTELLING

Een pittoreske plek midden in het groen in de Brusselse rand, ergens tussen Halle, Beersel en Waterloo. Aan het einde van een smalle dreef geeft een patio uit op een tuin. De oldtimers die op de binnenplaats staan, wijzen op een bijzondere plek. Een plek waar liefhebbers hun passie voor oldtimers met elkaar kunnen delen, hun lievelingslectuur op een terrasje bij een glaasje lezen, hun volgende toeristische rit of circuitbezoek samen voorbereiden, of gewoon een lekker wijntje bij een kaasplank met vrienden delen…

MISSIE

  • Relaties ontwikkelen en netwerken.
  • Het gebruik van oldtimers aanmoedigen.
  • Het verzamelen, kopen, bijhouden van archieven om ze ter beschikking van de leden te stellen.

De Drivers’ Club werd als vzw opgericht op initiatief van een enthousiaste groep leden en vrienden van The Classic Club. De club werd boven het doopvont gehouden met de steun van enkele emblematische figuren uit de automobielwereld, die samen het erecomité van de club vormen. Dit initiatief kon eveneens rekenen op de steun van enkele privépartners die onze waarden delen en gevoelig zijn voor het belang van het behouden en het promoten van het historisch patrimonium van de oldtimers.

Het doel van de Drivers’ Club is oldtimerfans samenbrengen zodat ze hun passie kunnen delen. Diverse activiteiten bieden de leden de mogelijkheid elkaar te zien, zoals ter gelegenheid van een bezoek aan privécollecties, thema-avonden, conferenties, vernissages van tentoonstellingen, presentaties en proefritten met uitzonderlijke wagens, rally’s en excursies, lessen automechanica….

De ontmoetingsplaats is “Het Atelier” van de Drivers’ Club, tevens een ontspanningsruimte. De leden en hun genodigden kunnen er bijvoorbeeld een glas drinken en zelfs dineren tijdens thematische avonden.
Daarbij biedt het atelier de mogelijkheid aan de leden die het wensen er hun eigen manifestaties te organiseren.