VOORSTELLING

Ladies, wat dacht u ervan om er een weekendje met de oldtimer op uit te trekken? A la Thelma & Louise? Mooie routes, een beetje cultuur onderweg, een betrouwbaar roadbook, een portie me-time, een snuifje teamspirit, een prachtige spa in een viersterren hotel, een les hatha-yoga en, last but not least, heerlijke bubbels van Veuve Cliquot?

Ga dan met ons mee op verwenweekend ladies only door de Avesnois en de Champagne. Top cars, top locaties, top ladies: meer moet dat niet zijn!

Laat u verleiden door deze rit ‘Ladies only’!
Etienne, Frank, Guillaume en Jean-François

DAG 1

We spreken af voor het ontbijt in het Atelier van de Drivers’ Club in Sint-Genesius-Rode voor de start van onze rit richting de Champagnestreek. We volgen een tot in de puntjes uitgewerkt roadbook (in bolleke-pijl) tot de abdij van Aulnes waar we stoppen voor de lunch. Daarna trekken we door het prachtige in herfstkleuren gedompelde natuurpark van de Avesnois en langs een aantal versterkte kerken rijden we naar het Domaine de Barive**** waar we 2 nachten verblijven. We dineren in het restaurant van het hotel, ‘Les Epicuriens’ van chef Franck Dumoulin.

DAG 2

Op zaterdag rijden we eerst naar Reims, de hoofdstad van de Champagnestreek, voor een geleid bezoek en degustatie bij Veuve Cliquot. Na de lunch in Brasserie Le Jardin, bijhuis van restaurant Les Crayères**, rijden we terug naar ons hotel voor het tweede deel van deze bubbels & bubbels-dag, in de prachtige spa van het hotel. En voor wie dat wenst, staat er ook een hatha-yogales op het programma.

DAG 3

Op zondag keren we via slenterende binnenwegen terug naar België. Tussendoor bezoeken we het kasteel van Guise en stoppen we voor de lunch in Maroilles, befaamd voor zijn kazen. En we houden een laatste halte (en drink) in het Atelier van de Drivers’ Club. Dan is het tijd om voldaan en met een ervaring rijker naar huis terug te keren.

Programma onder voorbehoud van wijzigingen.